Om oss

Ferronor AS

Ferronor AS er et familieeid selskap, og holder til på Askøy ca. 20 km. utenfor Bergen, Norge. Selskapet er opprinnelig en videreføring av Norimpex AS, som ble grunnlagt i 1985 av Else og Dag-Robert Dahl. I 2007 ble Norimpex AS, som den gang var et driftsselskap og opererte med salg av kjemikalier i Norge og Tyskland, omgjort til et holdingsselskap. Ferronor ble det nye driftsselskapet og er i dag involvert i salg og markedsføring som agent og distributør av kjemiske råstoff i de skandinaviske land.

Våre virkeområder er i bransjer som:

  • Maling og lakk
  • Betong og Asfaltindustri
  • Plast og Gummiindustri
  • Marine og Fiskeoppdrett

Gjennom samarbeid med våre leverandører tilbyr vi våre kunder kortere og mer pålitelige leveranser av varer og tjenester. Vi hos Ferronor har alltid hatt som formål å levere miljøvennlige produkter som er godkjent av både europeiske og internasjonale reguleringer til en konkurransedyktig og fornuftig pris. Vi tilbyr også raske og effektive leveranser fra våre lager på øst- og vestlandet samt direkte leveranser fra utlandet.

Med 30 års erfaring i salg og oppbygging av et internasjonalt nettverk har vi et godt omdømme blant våre kunder og leverandører, og er i stand til å innfri begges forventninger. Fremtidens planer for Ferronor er å utvide salg og markedsføring av handelsvarer til andre europeiske land. Ved å kombinere vår markedskompetanse og bransjekunnskap, er vi sikker på å møte deres krav. Vi anbefaler dere å gå gjennom vår produktliste/linker til våre leverandører.

Har dere noen spørsmål, vennligst ta kontakt.Våre leverandører